На Џастин Бибер му се заканува губење на слухот: „Верувам во Господ и во тоа дека сѐ се случува со причина“

Џастин Бибер боледува од синдромот „Рамзи Хант“, кој предизвикува парализа на лицето, а лекарите велат дека му претстои долго лекување. Канадскиот поп-пејач можеби ќе треба да...