Кремељ ја интензивира акцијата за рушење на проевропската влада во Молдавија

Јаху њус објави внатрешен стратешки документ од претседателската администрација на Путин, кој ги открива плановите на Москва за Молдавија. Пишува: Борјан Јовановски Британскиот министер за надворешни...