Болтон се пресметува со Трамп: Тој не е компетентен за претседател

Мемоарите на Џон Болтон, во кои тој од сите „оружја пука“ по претседателот Трамп, денеска стигнуваат во книжарниците. Но, и на сметка на авторот стига критика - нему му е важен профитот, а не доброто на земјата