Од госпел до панк, „Ролинг стоун“ објави листа од 200 најголеми пејачи на сите времиња, Присли, Ленон, Синатра…

Култното списание „Ролинг стоун“ објави листа на 200 најголеми пејачи на сите времиња – „вокалисти кои ја обликуваа историјата и ги дефинираа нашите животи – од...