ЕУ останува високо на политичката агенда – денес нови пораки од Васало и Маричиќ дека членството е достижно во 2030 година

И покрај енергетската криза ЕУ и натаму се наоѓа високо на политичката агенда на Северна Македонија. Денес во одвоени настапи на заменикот амбасадорот на ЕУ Џулијан...