Граѓански организации: ДИК да каже дали има услови за избори

Седум граѓански организации денеска испратија обраќање до меѓународната заедница и до јавноста. Во обраќањето Македонски центар за европско образование, Хелсиншки комитет за човековите права, НВО Инфоцентар,...