Бечев за НОВА: Русија го користи Балканот за пазарeње со Западот

Димитар Бечев, професор по европски студии во интервју за НОВАТВ зборува за актуелните ангажмани на руската дипломатија во Македонија и за односот на новата американска администрација и за можните начини на кои Западот ќе одговори на уцените на некои лидери на Балканот