Директорот на АНБ не исклучува можност воениот конфликт во Украина да има безбедносни реперкусии врз земјите од Западен Балкан

Првиот човек на Агенцијата за Национална Безбедност Виктор Димовски во рамки на промоцијата на книгата „Основи на безбедност – Концепциски безбедносни пристапи” од професор д-р Марјан...