Дипломатска мисија во ВМРО-ДПМНЕ

Амбасадорот Чарлс Гарет и британски министер за Европа и Америка, Алан Данкан, во моментов се во штабот на ВМРО-ДПМНЕ, дознава НОВАТВ. Нема информација каква е мисијата...