Изгореа мебел и теписи во тетовско Долно Палчиште, пожарникари четири часа се бореа со огнот

Во пожарот со мало задушување се соочиле тројца пожарникари поради што имало потреба од лекарска интервенција од страна на дежурна екипа од Итната медицинска помош.  Дури...