ДОМ од Ѓорче Петров бара Владата да помогне да се среди просторот околу поранешната фабрика Купрум

Општинската организација на Демократската Обнова на Македонија – ДОМ  од Ѓорче Петров апелира до премиерот и новата влада во ист контекст и до општината за изнаоѓање...