Гросоманиду: Нема причини Грција да стравува од иредентизам

Според екс-амбасадорката на Грција во Македонија, решение е можно пред јуни годинава. Таа потенцира дека Времената спогодба и промените во македонскиот Устав гарантираат дека нема закана од иредентизам од Скопје кон Атина