ДПТ, ПЦЕР и Сојузот на Ромите ја потврдуваат коалицијата со СДСМ и изборната коалиција „Најдоброто за мојата општина“

Партиите што се дел од Владејачката коалиција и дел од изборната коалиција „ Најдоброто за мојата општина“ денеска преку соопштенија ја потврдуваат соработката со СДСМ и...