Ден на жалост во Радовиш по загинувањето на алпинистите Зоран Мајсторски и Драган Станишков

Советот на Општина Радовиш на вчерашната вонредна седница донесе одлука денешниот ден да се прогласи за ден на жалост заради трагично загинатите двајца алпинисти, Зоран Мајсторски...