За огромните хонорари на водителката Бесмира Ејупи ќе одговараат градоначалниците и државниот правобранител

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) донесе одлука да поднесе иницијативи до Јавното обвинителство за покренување постапки за гонење на одговорните лица на општините Петровец,...