Државнички церемонии во чест на загинатиот претседател Борис Трајковски

Владини делегации, претставници од државни институции и организации, претставници од меѓународната заедница во земјава, денеска оддаваат почит кон загинатиот претседател на државата, Борис Трајковски, во рамки...