За ДУИ Албанскиот јазик во полициските униформи – одраз на принципот на рамноправност

Демократската Унија за Интеграција смета дека усвојувањето на Уредбата од страна на Владата со која се официјализира употребата на албанскиот јазик во полициските униформи е од...