Оштина Центар ги стопира градежните дејствија на сите 8 парцели од ДУП-Ј07 кој го опфаќа Капиштец и Водно

Општина Центар стопира градежни дејствија на вкупно 8 парцели кои се дел од ДУП Ј07 кој го опфаќа локалитетот Капиштец, Завод за медицинска рехабилитација, Старо Водно,...