Влада: Принципите на инклузивност и диверзитет постојано да се применуваат во политиките

Оперативното тело за развој на концептот за едно општество и интеркултурализмот денеска во Владата го одржа првиот состанок на кој беа презентирани постигнатите резултати и беа...