(ИНТЕГРАЛНО) Едностраната изјава на Северна Македонија во ЕУ за македонскиот јазик

Политички состанок на Меѓувладината конференција за пристапувањето на Северна Македонија во Европската Унија Брисел, 19 јули 2022 година ЕДНОСТРАНА ИЗЈАВА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА (да се...