СДСМ: Раст на БДП од 3% и раст на извозот од 29%, економијата е стабилна и подготвена за претстојните предизвици

Бројни позитивни параметри потврдуваат дека македонската економија е стабилна и подготвена за справување со претстојните глобални предизвици. Потврда за тоа е растот на БДП од три...