Битиќи – Лематрие: Вложувањето во истражување и развој е влог во идниот раст и развој

Вицепремиерот задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи, денеска во Брисел оствари средба со директорот на Директоратот за истражување, технолошки развој...