Објавени стратегиите за борба против насилниот екстремизам и тероризам

Владата денеска соопшти дека Националната стратегија за спречување на насилен екстремизам (2018-2022) и Националната стратегија за борба против тероризам (2018-2022) заедно со акциските планови се објавени...