Промовиран новиот Електронски систем за поднесување и следење на пријави до брзи услуги за граѓаните и превенција од корупција

Заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски и министерот за информатичко општество и администрација, Јетон Шаќири,...