Елизабет Барсак: Северна Македонија и Албанија не треба да се одвојуваат на патот кон ЕУ

Француската амбасадорка во Албанија, Елизабет Барсак, изјави дека Албанија и Северна Македонија не треба да се одвојуваат на нивниот пат кон интреграцијата во ЕУ. Во интервју...