Осум години по нападот врз „Шарли Ебдо“, псевдоновинарството ги става во опасност карикатуристите

На 7 јануари 2015 година, канцелариите на сатиричниот магазин „Шарли Ебдо“ беа цел на терористички напад. Пукањето во „Шарли Ебдо“, како и серијата терористички напади што...