Проф. Др. Нано Ружин, прогласен за професор ,,Емеритус“на Универзитетот на Обединетите Нации со седиште во Белград

Професор Др. Нано Ружин викендов е прогласен за професор „ Емеритус“ на Универзитетот на Обединетите Нации во Белград , со што стана единствен претставник од македонската...