Емил Јакимовски приведен во полициска станица по пријава за семејно насилство

Полициски извори потврдуваат дека попладнево е приведен Емил Јакимовски, до неодамна вработен во Централнито регистар, по претходна пријава за семејно насилство. Тој пред неколку дена, исто...