Бектеши: Ќе се прогласи кризна состојба во енергетскиот сектор, рестрикции засега не се предвидени

Министерот за економија, Крешник Бектеши, во „Економски магазин“ на телевизија Алсат вечерва најави дека ќе се прогласи кризна состојба во енергетскиот сектор. Тој ова ќе го...