Ерол Ризаов за НоваТВ: Преговорите со Бугарија не треба да прекинат

Ерол Ризаов, новинарски ветеран и одличен познавач на внатрешната и надворешната политика, водечки авторитет во македонскиот журнализам, е дел од галеријата влијателни личности кои за НоваТВ...