„Анима Мунди“ нема да му се извини на сточарот од с. Робово – етнолозите велат обичајот „Изгубеното јагне“ не е непознат но за свадби

Здружението „Анима Мунди“ не размислува да му се извини на сточарот од с.Робово, Александар Мачевски. За НоваТВ Гизела Бошковска изјави дека од она што било снимено...