Западен Балкан тема на денешниот состанок на европските министри за надворешни работи во Луксембург

Министрите за надворешни работи од земјите-членки на ЕУ денеска во Луксембург ќе разговараат за односите со Западен Балкан, во контекст на средбата помеѓу високиот претставник за...