Од концерт на фестивалот Таксират

„Таксират“ и „Д Фестивал“ номинирани за најдобри фестивали во Европа

Фестивалите „Таксират“ и „Д Фестивал“ се во трка за престижните „Европски фестивалски награди“, најзначајното признание за музичките настани на стариот континент. Двата фестивала, како што информира...