Спектакл: Нијагарините водопади и „Си-ен“ кулата во Торонто вечерва ќе блеснат во боите на македонското знаме

Под покровителство на фамилијата Битов, пак, бордот за илуминација на Нијагарините водопади одлучи водопадите да бидат осветлени со боите на македонското знаме вечерва во времетраење од...