Инспекторка за земјоделие од Прилеп фатена на дело како прима поткуп-веднаш е лишена од слобода и ѝ се одземени 64 000 денари

Сабајлево во 09.30 часот во угостителски објект во Прилеп, полициски службеници од Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп ја лишиле од слобода В.В. – земјоделски инспектор...