Фатени дрвокрадци во Штип и Кочани

Полицијата вчера доцна попладнето на патот Штип кон селото Шашаварлија затекнала превртено патничко возило „застава“ без регистерски таблички. Возилото било натоварено со огревно дрво без соодветна...