Внукот на Ахмети, Фатмир Лимани и официјално прв независен кадидат за градоначалник на Кичево

ДУИ за градоначалник на Кичево го кандидираше актуелниот, Фатмир Дехари. Внукот на Али Ахмети, Фатмир Лимани, денеска и официјално поднесе кандидатура за независен кандидат за градоначалник...