За два дена почнува манифестацијата „ФИЛМСКА КУЛТУРА“ во рамки на одбележувањето 30 г. од независноста

Како дел од планираните активности по повод одбележувањето на 30 години од осамостојувањето на Република Северна Македонија, во периодот од 20. до 26. август 2021 година,...