Сцена од „Снежана на крајот умира“

Со „Снежана на крајот умира“, „Кајмак“ и „Од рајот“ – Кинотека ја започнува филмската програма во новата година

„Снежана на крајот умира“, „Кајмак“ и „Од рајот“ се трите наслови со кои Кинотеката ја започнува филмската програма во 2023 година. Од Кинотека информираат дека „Кајмак“ на...