Шекеринска: Охрабрувачки е дека можната нова Влада во Бугарија вели оти треба нов пристап, што би бил корисен и за нив и за нас

Охрабрувачки е дека можната нова влада во Бугарија вели оти ни треба нов пристап. Ние ќе го имаме истиот дух на добрососедство, на отвореност и истата...