Извршителите се гордеат: Финансиската дисциплина е на многу повисоко ниво поради нас

Комората на извршители на РСМ денеска одбележа 15-годишен јубилеј. По тој повод беа истакнати видните резултати на извршителите, но беше потенцирано дека не се доволно платени...