Пенов: Не сме задоволни од ангажманот на општините во прибирањето на сопствените средства

Министерот за локална самоуправа Ристо Пенов денеска од Струга порача дека не се задоволни од ангажманот на самите општини во прибирањето на сопствените средства, укажувајќи дека...