Скрининг со брзи тестови на 20.000 ученици, физичкото присуство е за најмалку да наштетиме на физичкиот развој, вели проф. д-р Петличковски

Со инсистирање на физичко присуство сакаме најмалку да наштетиме на физичкиот развој на учениците – додаде Петличковски Се размислува во училиштата да се прави скрининг со...