Проф. д-р Даниловски за НОВА ТВ: Експлозивно ќе расте бројот на заразени, но исходот ќе биде збогување со пандемијата напролет!

И сега имаме ситуација: „си го баравте- гледајте“! Од една страна, омикрон со крупни чекори ја освојува планетава! Од друга страна, вирусот на инфлуенцата (грипот) се...