Ковачевски: Правиме усогласувања со коалициските партнери што се однесуваат на нови унапредувања на родовата еднаквост

Вие жените сте потребни на државата, на општеството, во политиката, во бизнисот, во институциите, на нивите, во лекарските ординации, во медиумите, во училниците, во фабриките, во...