Кинотека на Македонија

Македонски и француски филмови во Кинотека за крајот на јануари

Кинотечната програма за крајот на јануари за филмофилите нуди два македонски играни филма од најновата продукција, како и еден српски наслов со малцинско македонско продукциско учество. Исто така, во редовна соработка со...