Османи ги обелодени предлозите за амбасадори: Поповска во Бугарија, Буџаку во Канада, Фрчкоски во ОН

По добиените агремани и потпишаниот указ од страна на претседателот Пендаровски, министерот за надворешни работи, Бујар Османи, на својот Фејсбук профил ги обелодени предлозите за амбасадори:...