Лажните вести и Мексико: Преживеаното девојче не постои

За френетичната трка со времето за извлекување на девојчето од под урнатините на основното училиште пишуваа и домашните и светските медиуми, но приказната за девојчето херој, преку ноќ доби необичен пресврт