Поради Бугарија и Фронтекс чека на преговарачката рамка со ЕУ , за да потпише договор со нас

Европската Комисија во наредните часови, или денови, ќе даде детали за договорот со Фронтекс, кој Софија до сега го блокира поради македонскиот јазик, јави дописничката на...