Заев од Ѓорче Петров: 12 години оваа општина беше запустена, 4 години подоцна доживува позитивна трансформација

На денешната граѓанска трибина ‘‘Најдоброто за мојата општина‘‘, претседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија Зоран Заев, истакна дека како во претходните четири години, така и во...